«St.Olavs kappseiling» Villt familieteater!

Maiken Lien Jørgensen - Magnus og Ole, St. Olavs kappseiling.jpg

Ole og Magnus som har hinket hele veien fra Trondheim og med seg har de eventyr, gjøglerier og spillopper. Vikingtiden var blottet for høyttalere, men disse høylytte fugleskremslene vil fortelle deg hva som skjer, hvor det skjer og hva du bør gjøre med det - så høyt at du hører det! I tillegg skal de spille teater og fortelle skrøner til store, små og mellomstore.

De vil blant annet holde fortellerteater i selveste amfiet to ganger hver dag!  

“St.Olavs kappseiling” bygger på et av Norges eldste eventyr forteller om hvordan vikingkongen Olav den Hellige seilte om kapp mot sin halvbror Harald Hardråde. Seilasen gikk fra Oslo til Nidaros og innsatsen var hele kongeriket. Dette sagnet har nå blitt til ett forrykende teaterstykke for hele familien. Der Olav seiler sprenges fjell og drager, troll og kjemper nedkjempes. Kan helgenkongen komme frem i tide eller vil hans slue bror ta over riket? Kom til Egge og finn det ut! Og er det ikke sant så er det godt funnet på...    

Magnus Winsvold deltar med sitt blide og sprudlende formidlervesen på Egge for 3. gang i 2019. Både Magnus og Ole Fredrik Wannebo jobber til daglig som kulturformidlere og dramaformidlere innenfor flere sjangere. De har et vell av erfaring, og er tilknyttet både Sverresborg i Trondheim, Olavsfestdagene og Hurtigruten. Forestillingen St.Olavs kappseiling er produsert av Nidarosdomens Restaureringsarbeider. Christine Aspenberg har regi.

Varighet: ca. 40 min. Forestillingen inngår i dagsbilletten på Barnas Vikingdager.

Snopp Designbyrå17.00